O nasNaše podjetje se ukvarja s stavbnim pohistvom.

Izdelujemo ALU stavbno pohištvo. Elemente dostavimo na željeni objekt in jih vgradimo po RAL standardu (RAL montaža). Ukvarjamo se tudi z dobavo in montažo PVC stavbnega pohištva.

Po vaših željah izdelamo vhodna ali notranja vrata različnih tipologij (steklo,termo polnilo...). Okna razlicnih tipologij in velikosti, na zeljo kupca 2 ali 3 slojno termopan steklo. Za vecje odprtine imamo odlicne drsne sisteme odpiranj. Po meri vam izdelamo pregradne ALU stene vecjih dimenzij (npr..postavitev pisarne v večje hale...).Izdelujemo steklene fasade, nadstreške, zimske vrtove, verande...

Leta izkušenjVas moti jutranja svetloba?

Si želite večja okna?


Vam ne pašejo vrata?

Vas moti, če je avto na odprtem?
Za udobnejšo klimo vam priskrbimo zunanja in notranja senčila. Proti mrčesu imamo vec vrst komarnikov. Zunanja senčila so pomembna pred vdori toplote ali mraza v notranjost stavbe. Na voljo so polkna najrazličnejših oblik. Nadokenske ali podometne rolete z ALU letvami in termo polnilom. Za prostore, ki bi jih radi samo zasenčili so na voljo zunanje krpanke.Kot notranja senčila pa ponujamo razne žaluzije,skrine za popolno zatemnitev... Rolete in nekatera senčila so na voljo z elektomotojem, tako da prostor zatemnite le s pritiskom na stikalo.